Make it your own!

Mtuba Mall has been designed to be naturally kinder to the environment, with large open air sections allowing for abundant natural light and air flow… and as a result a reduced need for additional lighting or air conditioning.

The centre allows for two main entrances and the corridors from each meet in the middle of the centre conveniently right outside the anchor tenant, Checkers.

The style is functional and the design allows for easy access to stores which demand parking directly outside their store, while the interior allows for an enjoyable shopping experience with large spacious walkways. The new entrance, which runs alongside the Mtubatuba city centre side off a completely new road to the mall, will allow shoppers easy access. There is also an entrance directly off the main road from the N2.